De Smid Reparatie

De Smid Reparatie; Reparatie witgoed & elektronische apparaten.

Niemand wil bij een defect apparaat direct een nieuw apparaat aanschaffen.

 

Er is namelijk een betere en goedkopere oplossing: uw defecte apparaat repareren. En dat laat u natuurlijk liever aan ervaren vakspecialisten over. Wij van De Smid Reparatie bieden perfecte oplossingen, veel service en denken graag met u mee.

 

Geniet langer van uw apparaat door het te laten repareren door De Smid Reparatie!

De Smid Reparatie biedt kwaliteit.

De Smid Reparatie biedt u scherpe tarieven, jarenlange ervaring en ons team van monteurs zijn echte vakspecialisten. Wij zijn een onafhankelijk reparatiebedrijf en bieden kwaliteit. Gun uw apparaat een tweede leven. U helpt er niet alleen uw portemonnee mee, maar ook het milieu.

 

De Smid Reparatie heeft een UNETO-VNI certificering als Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf (EER 2010) en biedt hoogstaande service. Ons servicegebied omvat de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland.

reparatieafspraak-monteur9

Ontzorgen is ons doel!

De Smid Reparatie ontzorgt! Het is niet voor niets dat grote winkelketens gebruik maken van onze diensten. Van BCC zijn we zelfs officieel servicepartner. Voor u betekent dit dat we uw apparaat vakkundig repareren en hoogstaande service verlenen.

 

Sneller en goedkoper dan de meeste fabrikanten. U maakt eenvoudig een afspraak en wij zorgen voor een vlotte en betrouwbare reparatie. Van wie zijn we servicepartner?